Apple
Mobiltelefonok
Számítástechnika
Laptop, notebook
Okos otthon
Életmód, Lifestyle
Hobby, kreativitás
Világítás
Kert, öntözéstechnika
Háztartás, tisztítószerek
Iroda
Suli
Gamer

Válassz NAS kínálatunkból!
NAS-ok és adattárolók széles választéka!
Válogass kedvedre az aktuális NAS, adattároló és kiegészítő kínálatunkból!
Megnézem!
Kapcsolj fénysebességre!
Nézd meg SSD kínálatunkat és válaszd ki a Neked megfelelőt!
Körülnézek!
Nálunk megtalálsz szinte bármit, amire a vállalkozásodnak szüksége lehet!
Irány a kávék világába
A kávézás szerelmese vagy?
Mindent megtalálsz ami a tökéletes kávédhoz kell
Népszerű termékek
67 690 Ft
Mozogj tovább. Kevesebb stressz. Csak annyit kell tenned, hogy viseld.   Tedd azt, amit szeretsz, és érezd magad a legjobban az Inspire 3 segítségével, amely segít a stressz, a fitnesz és az alvás terén - csak viselned kell. Kövesse nyomon az olyan egészségügyi mérőszámokat, mint a bőrhőmérséklet és a vér oxigénszintje, valamint kapjon napi pontszámokat, amelyek megmutatják, milyen keményen tud ma edzeni, vagy mennyire jól kezeli a stresszt.   Aktív zóna jegyzőkönyv   Ha keményebben edzel, több elismerést érdemelsz. Az Active Zone Minutes nyomon követi a megcélzott pulzuszónákban eltöltött időt, így dupla perceket kapsz, amikor kardió vagy csúcsidőben vagy. Mi elvégezzük a számításokat, és megmutatjuk, hogy elérte-e az ajánlott heti 150 percet. Kardio fittségi szint A Fitbit a VO2 max-odat használva - vagyis azt, hogy a tested milyen jól használja fel az oxigént edzés közben - személyre szabott pontszámot ad, amely segít megérteni, mennyire vagy fitt.   STRESSZ ÉS ALVÁS   Stresszkezelési pontszám Nézze meg, hogy a teste mennyire jól kezeli a stresszt ezzel a napi személyre szabott pontszámmal. A magas pontszám azt jelenti, hogy készen állsz a nagy dolgok megoldására, míg az alacsony pontszám azt jelenti, hogy a tested egy kis öngondoskodásra vágyik. Tanuljon meg egészségesebb módon reagálni a stresszre, hogy nyugodtnak, higgadtnak és kontrolláltnak érezze magát. A Fitbit relaxáló mindfulness foglalkozásai a telefonodon is elérhetőek, így bárhol gyakorolhatod a készségeidet. Mélyen szundikálsz, mint egy medve, vagy be- és kiúszol, mint egy delfin? Tudja meg, hogy milyen az alvóállata, majd alakítsa át a szokásait a megfelelőre. Ráadásul minden hónapban részletes elemzést kapsz az alvásodról, amely megmutatja, hol vagy jó, és hol tudsz még javulni.   Akár 10 napos akkumulátor Több mint egy hetes akkumulátor-üzemidő, hogy még többet menjen, még több áramlás, még több hó. Az akkumulátor élettartama a használattól és egyéb tényezőktől függően változik.   Magas/alacsony pulzusszám értesítések Ha a pulzusszámod nyugalmi állapotban a szokásos tartomány fölé vagy alá emelkedik, a Fitbit értesítést küld, mert a szokatlanul magas vagy alacsony pulzusszám azt jelentheti, hogy valami baj van.   Menstruációs egészség nyomon követése Naplózza a menstruációt, rögzítse a tüneteket, becsülje meg az ovulációt és keressen mintákat a ciklusában az Inspire 3 és a Fitbit alkalmazás segítségével.   Smart Wake A rezgő ébresztő az optimális alvási szakaszban ébreszt, hogy felfrissültnek és talpraesettnek érezze magát.   Fitbit alkalmazás Az edzés, alvás, étkezés naplózása, egészségügyi mérőszámok, videó edzések és meditációk. Mindez az alkalmazásban él.   Hívás- és szöveges értesítések Csak egy pillantás lefelé, hogy lássa, mi a helyzet. Ha a telefon a zsebedben van, jobban jelen lehetsz. Akkor működik, ha a telefon a közelben van.   Egész napos kényelem A szuper könnyű, vízálló pánt természetes módon simul a csuklódhoz, így éjjel és nappal is kényelmes.
34 990 Ft
63 590 Ft
Futóóra chat AI edzéssel - Prémium könnyűszerkezetes kialakítás. - Páratlan GPS pontosság. - Személyre szabott edzésvezetés. - Versenyezz a versenytársak előtt. Elit futóként soha nem elégedhetsz meg a második hellyel. Optimalizált teljesítmény személyre szabott, mesterséges intelligencia által vezérelt edzési útmutatásokkal és az iparágvezető gps-pontossággal, amely a nyomodban marad – bárhol is futsz. A rekordok azért születtek, hogy megdöntsék azokat, legyen ez az aranyszabály az amazfit cheetah proval Pontos navigáció. Importálj egy útvonalfájlt a Zepp alkalmazásból, és navigálj hihetetlen pontossággal futás közben. Offline térképek Keresd meg a Zepp alkalmazásban a futni kívánt terület színes térképét4 , és töltsd le az órádra. Párosítsd a megfelelő importált útvonallal, és könnyen tudod, hogy melyik kanyart kell választanod, még ismeretlen utak lefutása esetén is. Helyszínpontok mentése Ha rendszeresen ugyanazt az útvonalat futod, az remek módja annak, hogy nyomon követhesd a fejlődésedet az idő múlásával, ezért tárold kedvenc útvonalfájljaidat az órán, hogy könnyen hozzáférj. Menet közben még a helymeghatározási pontokat is elmentheted, és egy másik alkalommal visszatérhetsz hozzájuk. Személyre szabott tervek minden futónak. Az Amazfit Cheetah Pro készülékhez továbbfejlesztett Zepp Coach™ a mesterséges intelligencia erejét kihasználva személyre szabott futási terveket kínál, amelyek rád és a céljaidra vannak szabva. Az intelligensen összeállított edzésterved hétről hétre a teljesítményed és a fejlődésed alapján igazodik, így a verseny időpontjáig ideális állapotban készülhetsz fel a pálya meghódítására. Egy személyi edző, aki készen áll a beszélgetésre. Kérdésed van az edzéssel kapcsolatban? Kérdezz! A generatív mesterséges intelligencia és az alkalmazott nagy nyelvi modell (LLM) ereje révén a Zepp App Zepp Coach™ AI Chat funkciója felismeri az általad leírt természetes nyelvi leírásokat, hogy válaszoljon a sporttal kapcsolatos kérdéseidre. Olyan, mintha egy igazi emberi személyi edzővel folytatnál egy személyes edzést.
95 190 Ft
7 190 Ft
116 790 Ft
123 990 Ft
70 890 Ft
Lásson mindent tisztábban. Nagyon nagy, 1,47"-os kijelző. A nagyobb méret több funkcionalitást és több figyelemfelkeltő információt és tartalmat biztosít. Egyetlen csuklómozdulattal ellenőrizheti pulzusszámát edzés közben, vagy megnézheti a híreket ingázás közben. Könnyű és karcsú. 9,99 mm-es test. A vékony és kifinomult kialakításnak köszönhetően észrevehetetlen, akár dolgozik, akár edz, akár alszik. Teljesen kényelmes együttműködés. Kiváló kialakítás. Vadonatúj csatos kialakítás. Kellemesen kényelmes viselet, gyönyörű és stílusos. Bőrbarát színes csík. A bőrbarát TPU anyag puha, sima és vízállóbb, így szabadon gyakorolhat. A színkombinációk teljes spektrumának köszönhetően megmutathatja egyedi személyiségét. Egyedi órák számlapjai. Ingyenes személyre szabás. A teljesen új kezelőfelülettel és a több mint 100 számlap közül választhat, így a számlapokat és a szíjakat személyes preferenciáinak és stílusának megfelelően testre szabhatja. Több mint 50 sportmód. Több mint 50 sportmódot támogat, amelyek szinte minden sporttípust lefednek. Pontosan nyomon követi az edzés időtartamát és az elégetett kalóriákat, így az edzés még kifizetődőbbé válik. Vízálló 50 méterig. Az 5ATM vízállósági besorolásnak köszönhetően úszás közben sem kell levenni. 24 órás vér oxigénmonitorozás. A továbbfejlesztett vér oxigénmonitorozás nemcsak egész nap működik, hanem riasztást is küld, ha a vér oxigéntelítettsége alacsony. 24 órás pulzusszám-monitorozás A pulzusszám a nap 24 órájában nyomon követhető. Értesítések küldhetők akkor is, ha a pulzusszám túl magas vagy túl alacsony, így a pulzusszám bármikor nyomon követhető. Tudományos alvásfigyelés Pontosan nyomon követi az alvás állapotát a különböző szakaszokban, és releváns alvási javaslatokat ad az alvásminőség optimalizálása érdekében. A nők egészségének kezelése Maradjon a ciklusa tetején az ovuláció nyomon követésével. Az előzetes értesítés biztosítja a gondtalan hónapot. A stressz szintjének mérése Tartson szünetet, amikor megemelkedik a vérnyomása. Mágneses töltés. 14 napos akkumulátor-üzemidő. Kényelmes és gyors mágneses töltés. Egy teljes feltöltés akár 14 napos működést tesz lehetővé. Mi Fitness app. Napi egészségügyi adatok kéznél. A napi egészségügyi statisztikák, például a pulzusszám, a fitnesz és az alvás részletes megjelenítése világos képet ad az egészségi állapotáról. Lehetőség az adatok szinkronizálására a Strava és az Apple Health alkalmazásokkal.
10 590 Ft
33 690 Ft
76 290 Ft
37 890 Ft
172 290 Ft
321 590 Ft
168 490 Ft
55 190 Ft
44 690 Ft
306 390 Ft
3 090 Ft
72 390 Ft
Egyszerű kezelés Az EVOLVEO EasyPhone mobiltelefon kezelése a lehető legnagyobb mértékben le lett egyszerűsítve, mint például a nagy számokkal és betűkkel ellátott billentyűzet, továbbá a könnyen olvasható színes kijelző. A billentyűk egyesével el vannak választva, amellyel tovább egyszerűsödik a készülék kezelése. A készülék hátlapján található egy SOS gomb, amely megnyomása után a telefon automatikusan tárcsázza az előre elmentett számot, illetve részüzenetet is képes küldeni. Asztali töltő A telefonhoz tartozik a praktikus asztali töltő, melynek segítségével egyszerűen tölthető a készülék, elég megfelelően a töltőbe állítani a készüléket, és a töltés automatikusan megkezdődik. FM rádió A készülék rendelkezik egy beépített antennával is, ennek köszönhetően akár rádiót is hallgathat. A rádióállomásokat automatikusan behangolja, a hang pedig a minőségi hangszórón keresztül jut el a felhasználóhoz. Ezek a funkciók mind a telefon kényelmes használatát teszik lehetővé. Fényforrás Apraktikus fényforrást akár a készülék kikapcsolt állapotában is használhatja. A fényforrás ki- és bekapcsolását egy, a telefon oldalán található, különálló gombbal lehet megtenni. Memóriakártya A telefon támogatja a microSDHC memóriakártyán tárolt zenék lejátszását. A kiválasztott hangfájlt akár csengőhangként, új bejövő üzenet jelzéseként, vagy akár ébresztőként is használhatja.
15 090 Ft
12 890 Ft
25 090 Ft
Ingyenes frissítés a Windows 11-re, amikor elérhetővé válik A frissítési terv véglegesítése még folyamatban van, de a tervek szerint 2021 végén kezdődik, és 2022-ben is folytatódik. A konkrét időzítés eszközönként eltérő lesz. Egyes funkciókhoz meghatározott hardver  szükséges Mostantól bárhonnan hatékonyan dolgozhat. A Surface Book 3 minden eddiginél nagyobb sebességet és gyorsabb memóriát, valamint akár 1 TB-nyi villámgyors tárhelyet biztosít. Az eddigi legerősebb Surface laptopunk egy kiváló teljesítményű üzleti laptop, amellyel a legösszetettebb feladatokat is könnyedén elvégezheti. A minden eddiginél gyorsabb Surface Book 3 laptopot optimális produktivitásra terveztük. A négymagos, 10. generációs Intel® Core™ i7 processzorok kimagasló teljesítményt nyújtanak a Surface Book 3 átalakítható laptopnak. Könnyedén megbirkózik az olyan szoftverekkel, mint amilyen az Autodesk® AutoCAD®, a Dassault SOLIDWORKS™ és az Adobe® Creative Cloud®, és gyors programozást tesz lehetővé a Microsoft Visual Studióban. Akár 17,5 óra akkumulátoros üzemidő és az akkumulátor üzemidejét napokra meghosszabbító, továbbfejlesztett készenléti funkció. Az azonnali bekapcsolás funkcióval gyorsan elindíthatja a rendszert, míg a Windows Hello segítségével pillanatok alatt bejelentkezhet. Csak nyissa fel a fedelet, és máris folytathatja a munkát. Engedje szabadjára kreativitását, bárhol is szállja meg az ihlet. Akár ötleteit vázolná fel, kézzel írott jegyzeteket készítene, megosztaná ötleteit másokkal vagy programkódokat írna, ezzel az átalakítható laptoppal mindig saját igényei szerint végezheti az alkotó munkát és az együttműködést.
336 490 Ft
17 690 Ft
45 390 Ft
106 490 Ft
39 690 Ft
33 990 Ft
196 090 Ft
Megj.: Intel CPU Desktop Core i5-12400F (2.5GHz, 18MB, LGA1700) box Article: BX8071512400FSRL4W Manufacturer: INTEL Product Type: Processzor - Asztali CPU: INTEL Core i5-12400F Clock Rate: 2.50 GHz Performance-core Base Clock Rate: 2.5 GHz Turbo Clock Rate: 4.40 GHz Performance-core Turbo Clock Rate: 4.4 GHz Core Quantity: 6 Performance-cores Quantity: 6 Threads Quantity: 12 Core Name: Alder Lake Socket: 1700 L2 Cache Size: 7.5 MB L3 Cache Size: 18 MB Features: Execute Disable Bit Hyper-Threading Technology Intel Enhanced SpeedStep Technology Intel Virtualization Technology Streaming SIMD Extensions 4.1 Streaming SIMD Extensions 4.2 Thermal Monitoring Technologies Advanced Vector Extensions 2.0 Intel Turbo Boost Technology 2.0 Intel Virtualization for Directed I/O Intel Virtualization Technology with Extended Page Tables (EPT) Intel AES New Instructions Intel 64 Idle States (C-states) Intel Secure Key Intel Device Protection Technology with Boot Guard Intel Optane Memory Supported Intel OS Guard Intel Deep Learning Boost PCI Express 4.0 support Intel Gaussian & Neural Accelerator 3.0 Intel Speed Shift Technology Intel Volume Management Device (VMD) Mode-based Execute Control (MBE) Intel Control-Flow Enforcement Technology PCI Express 5.0 Support Production Technology: 7 nm Instruction Set: 64 bit TDP: 65 W Maximum TDP: 117 W Memory Types: DDR4/DDR5 Max Memory Size: 128GB Memory Channels Supports: 2 Supported Memory Speed: 3200MHz(PC4-25600)/4800MHz(PC5-38400) Max Number of PCI Express Lanes: 20 Max Number of DMI Lanes: 8 Graphics Adapter: No ?ooling Method: Cooling Fan Warranty Products Returnable: Yes Warranty Term (month): 36 month(s) Warranty validation Criteria: Serial Number Pack Weight Brutto (kg): 0.6 kg Pack Weight Netto (kg): 0.6 kg Pieces in pack: 1 Box Weight Brutto (kg): 0.6 kg Packs in Box: 1 Package Type: Box
47 990 Ft
Prémium kategóriás okosóra rengeteg funkcióval és elegáns kialakítással Az Amazfit Cheetah okosóra tele van funkciókkal egy meglepően könnyű testben, így különösen futók számára ideális. Az óra kerek, edzett üveggel védett kijelzőjét könnyű, szálerősítésű polimer testbe burkolták. Az Amazfit Cheetah így mindössze 32 grammot nyom, és mégis 5 ATM vízállóságot biztosít. Az 1,39" képátlójú és 326 PPI pixelsűrűségű HD AMOLED kijelzőn minden adatot tisztán és világosan láthatsz. A zafírüveg kijelzőt ujjlenyomatvédő réteggel vonták be, hogy az óra mindig hibátlanul nézzen ki. A precíziós biometrikus érzékelő minden fontos egészségügyi paramétert mér, így mindenlényeges dolgot szemmel tarthatsz. Az Amazfit Cheetah órát személyre szabhatod azáltal, hogy az Always-on kijelzőhöz illeszkedő óraszámlapok széles választékából választhatsz. Az Amazfit Cheetah az érintőképernyőn és a 4 vezérlőgombon keresztül is kezelhető. Az Amazfit okosórát a Zepp OS operációs rendszer működteti. A Zepp alkalmazás Android és iOS felhasználók számára egyaránt elérhető. Könnyű okosóra könnyen leolvasható AMOLED kijelzővel Az 1,39 hüvelykes, akár 1000 nites fényerővel rendelkező AMOLED kijelzőn azonnal láthatsz minden szükséges információt. Az Amazfit Cheetah Speedster Grey óra kijelzője 326 PPI finomsággal büszkélkedhet, és élénk színeket jelenít meg. Magát a kijelzőt zafírkristály védi ujjlenyomat-ellenes bevonattal. Az óra kinézetét az óraszámlapok nagy választékával (több mint 100) élénkítheted. Az Amazfit Cheetah funkciói nem csak a kijelzőn keresztül könnyen kezelhetők, de sportolás közben értékelni fogod a forgatható koronát és a vezérlőgombokat. A könnyű, szálerősítésű polimer test nem nehezítel sportolás közben, ráadásul biztosítja, hogy az Amazfit Cheetah Speedster 5 ATM-ig vízálló legyen. Nagy teljesítményű GPS MaxTrack a pontos helymeghatározáshoz Az Amazfit Cheetah okosóra hat műholdas helymeghatározó rendszert támogató, kétsávos GPS-antenna segítségével képes pontosan meghatározni a tartózkodási helyedet. Nyugodtan túrázhatsz a fák lombkoronái alatt húzódó ösvényen, vagy kerékpározhatsz a munkahelyedre egy zsúfolt belvároson keresztül. Az Amazfit Cheetah GPS-je mindig pontosan meghatározza a tartózkodási helyedet. A Zepp alkalmazásból útvonalfájlt importálhatsz az órába, és valós időben navigálhatod magadat. Az Amazfit Cheetah óra kijelzőjén nyomon követheted a mozgásodat, és láthatod a legrövidebb közvetlen útvonalat visszaa kiindulási pontodhoz. A helymeghatározási pontokat útközben is elmentheted az okosórádra a későbbi felfedezéshez. Az óra segít hatékonyabbá tenni a tréninget és a munkát Az Amazon Alexa támogatásnak köszönhetően az okosórádról egy pillantással lekérdezheted a legfrissebb időjárási és egyéb információkat. A hangod erejével irányíthatod magát az okosórát, és megnyithatod a hands-free sportmódot. Ráadásul az Amazfit Cheetah okosóra minden reggel összefoglalót ad a fontos információkról, így már reggel mindent kézben tarthatsz. Az Amazfit Cheetah minden fontos dolgot mér Az Amazfit Cheetah óra kiváló minőségű BioTrackerTM 3.0 PPG biometrikus érzékelőt használ, amely két LED-del rendelkezik, és több adatot képes gyűjteni, mint a korábbi generációk. Az egészségügyi funkciók jobb nyomon követését a továbbfejlesztett pulzusmérő algoritmus is segíti. Az Amazfit Cheetah okosóra képes érzékelni a légzésszámot, a vér oxigéntelítettségét és a stressz-szintet. Természetesen az óra képes mérni az alvás hosszát és minőségét is, annak minden fázisával együtt. Edzésed után az Amazfit Cheetah értékeli a teljesítményedet olyan adatokon keresztül, mint a maximálisoxigénfogyasztás (VO₂ Max), a teljes regenerálódási idő, az edzésterhelés és az edzés hatása, hogy segítsen megérteni azokat a tényezőket, amelyek befolyásolhatják a regenerálódást, a fejlődést és a teljesítményt. Amazfit Cheetah óra hosszú akkumulátor élettartammal rendelkezik Az okosóra beépített 440 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Ez a kapacitás 14 napra növeli az Amazfit óra akkumulátorának élettartamát. Az okosóra automatikus GPS üzemmóddal rendelkezik, amelyben az Amazfit Cheetah intelligens módon kezeli a GPS-beállításokat az akkumulátor kímélése érdekében. -14 nap normál használat mellett -7 nap intenzív használat esetén -26 óra pontos GPS-szel -54 óra GPS-kímélő üzemmódban A Zepp Coach segít az edzéstervvel kapcsolatban Az Amazfit Cheetah okosóra mesterséges intelligenciát használó intelligens edzési algoritmust használ. Ez lehetővé teszi, hogy edzéstervet készítsen a tapasztalatod és a fizikai képességeid alapján. A Zepp Coach™ nyomon követi fáradtsági szintedet, fittségi és edzettségi állapotodat, hogy motivációt, tudást és önbizalmat adjon neked a sportteljesítményed javításához és a jobb fitneszszokások kialakításához. Az Amazfit Cheetah több mint 150 sportolási módot kínál majd Az aktív és alkalmi sportolók egyaránt élvezni fogják az Amazfit Cheetah több mint 150 sportolási módjának széles választékát, beleértve az erőnléti edzést, a golf swinget és még sok mást. Az okosóra akár 5 ATM-es víznyomásállósági besorolásának köszönhetően úszók számára is alkalmas. Az Amazfit Cheetah emellett 8 sporttevékenységet is képes automatikusan felismerni: Kültéri futás, futópados futás, beltéri gyaloglás, kültéri kerékpározás, kültéri úszás, medenceúszás, evezés, ellipszis tréner, felkínálja, hogy magától megnyissa a megfelelő módot. Az Amazfit Cheetah okosóra apulzusszám figyelésével képes megkülönböztetni a pulzuszónákat, hogy segítsen megérteni a teljesítményed részleteit. Az Amazfit Cheetah számos alkalmazással szinkronizálható Szinkronizáld az edzésadataidat a Strava, Apple Health, Google Fit, Relive és az Amazfit és az Adidas Runtastic közötti partnerségnek köszönhetően az Adidas Running alkalmazással. Egyszóval az Amazfit Cheetah okosóra mindenki számára nagyszerű partner. Clear Zepp alkalmazás Android és iOS rendszerekre A Zepp App Android és iOS készülékekre is telepíthető. Ezután egyértelműen megtekintheted az egészségügyi és edzésadatok elemzését, böngészhetsz az órafelületek között, és frissítheted az órád rendszerét. A használt Zepp OS 2.0 operációs rendszer a szórakoztató és egészségügyi alkalmazások gazdag ökoszisztémáját támogatja. Intuitív interakciókat, valamint sima animációkat tapasztalhatsz, amelyeket az energiafogyasztás figyelembevételével optimalizáltak.
62 590 Ft
68 090 Ft
467 790 Ft
73 690 Ft
Stílusos mobiltelefon, töltöállvánnyal és nagyméretű, színes kijelzővel Könnyű kezelhetőség és egy nagy, színes kijelző A telefon kezelését radikálisan egyszerűsítették; a nagy betűk és számok könnyen leolvashatók a nagyméretű, színes kijelzőről. A gombokat elválasztották egymástól annak érdekében, hogy könnyebb legyen az SMS üzeneteket és telefonszámokat beírni a telefonba. A készülék oldalán három speciális funkcióbillentyű található, mellyekkel azonnal hívhatja kedvenc számait. A kamerát szintén egy külön gomb megnyomásával aktiválhatjuk. Kapcsolatok fotóval Minden egyes, a telefon névjegyzékében található kapcsolatunkhoz külön fotót társíthatunk. Ha ez a személy hív minket, a kijlezőn megjelenő képről azonnal azonosíthatja a hívót. Töltő állvány A telefont a könnyű feltöltés érdekében külön töltőállvánnyal szállítjuk. SOS hívás és segélykérő SMS A telefon hátlapján található az SOS gomb. Megnyomásakor a készülék automatikusan felhívja az előzőleg beállított számokat és segélykérő SMS-eket küld. FM rádió Nem szükséges fülhallgatót csatlakoztatni ahhoz, hogy hallgathassuk a rádiót. A telefonban található egy beépített antenna. Az automatikus kereső és a hangfalból hallható minőségi hang komfortossá teszik a készülék használatát. Vakufény A készülék vakuját egy erre a célra kialakított gombbal lehet ki/bekapcsolni, sőt ha maga a telefon ki van kapcsolva, akkor is használható ez a tulajdonság. Bluetooth A telefon Bluetooth kapcsolat létesítésére képes. Ezáltal például az autóban a kéz használata nélkül is tudunk telefonálni a (Bluetooth kihangosítón keresztül). Memória kártya A telefon képes lejátszani a microSDHC kártyán tárolt zenefájlokat. Lehetőség van saját hangfájlok csengőhangként.
16 990 Ft
6 990 Ft
73 290 Ft
158 890 Ft
67 890 Ft
Az új generációs erő-visszacsatolásos verseny szimulátor PlayStation®4-hez és PlayStation®3-hoz (kompatibilis PC-vel is) Teljes gyüjtői csomag! Ferrari 599XX EVO leszerelhető kormánnyal (11.8"/30 cm, Alcantara®) + T300 SERVO BASE + T3PA 3-pedal pedál szett A Ferrari 599XX EVO leszerelheto kormány másolat 8:10 arányú replika kormány 599XX EVO, hivatalos Ferrari engedéllyel Nagy méret: 11.8"/30 cm átméro! Kézzel varrott borítás Alcantara® módra, Olaszországból behozott anyagokból, amit a valódi Ferrari kormányoknál használnak A kormány felépítése megegyezik a valódi gépjárművekével, csiszolt fém belső tányérral, kevesebb mint 2.6 lbs/1.2 kg (nagyon érzékeny erő-visszacsatoló) 2 nagy kormányra rögzített kétirányú váltókar (csiszolt fémbol készült, hosszú élettartamú mikrokapcsolókkal) 6 akció gomb, 3-állású tekero kapcsoló, amely visszaugrik a központi állásba, 1 D-pad Leszerelhető kormányok a Thrustmaster Quick Release rendszernek köszönhetoen T300 SERVO BASE: Következő generációs erő-visszacsatolásos szervómotoros 1080° alap Gyári-típusú szervómotor Extra sima és akadás-mentes erő-visszacsatolás (FF), nagyon érzékeny és valósághű visszarántás, késleltetés nélkül Új kettős szíjú rendszer, súrlódás-mentes mechanikával Egyenletes és akadás-mentes manoverek - nagyon csendes rendszer Nagyon pontos verseny kerék-agy H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology™, tartalmaz egy érintés-mentes mágneses szenzort = a precízió nem csökken az idő múlásával 16-bit felbontás (az-az 65,536 ponton mér a kanyarodási tengely)
176 790 Ft
4 990 Ft
7 090 Ft
45 890 Ft
89 190 Ft
Hangvezérlés Kapcsolja be Xiaomi Smart Plug 2 (Wi-Fi) készülékét hangjával a Google segítségével Csatlakozzon a Xiaomi Home alkalmazáshoz Távirányító a könnyű, egyszerű használat érdekében Könnyedén be- és kikapcsolhatja a dugaszt okostelefonjával, így szabályozhatja a hagyományos otthoni készülékek teljesítményét. A készülékek energiafogyasztásának távvezérlése Utazás vagy késői vacsorázáskor távolról felkapcsolhatja otthon a villanyt, hogy szemmel tarthassa macskáját. Intelligens be- és kikapcsolási időzítés Nem kell aggódnia, ha elfelejti kikapcsolni az áramellátást Ha minden reggel elfelejti kikapcsolni a vízforralót vagy a párásítót, amikor elindul otthonról, beállíthat egy időzítőt a Smart Plughoz, hogy elkerülje, hogy valóban nem kapcsolta ki a készüléket. Tekintse meg az energiafogyasztást valós időben Az energiafogyasztás és az energiatakarékosság egyértelmű kijelzése Teljes és részletes statisztikák az energiafogyasztás hatékony elemzéséhez. Kapcsolóállapot-memória Nem kell aggódnia a hirtelen áramszünet miatt A Xiaomi Smart Plug 2 (Wi-Fi) kapcsolóállapot-memóriával rendelkezik, amely megóvja Önt az esetleges áramkimaradástól működés közben, mivel automatikusan visszatér az áramkimaradás előtti be/ki állapotba. Időzítés és visszaszámlálás Akkor is végezzen feladatokat, ha az internet megszakad Gyorsan elindíthatja a visszaszámlálást a bekapcsológomb kétszeri megnyomásával, és testreszabhatja az időtartamot a Xiaomi Home alkalmazásban az aktuális helyzetnek megfelelően. Biztonságos használat A héj égésgátló anyagból készült, amely átment a 750°C-os izzítóhuzal teszten, magas hőmérsékletnek ellenálló és tűzálló. Abnormális állapot azonnali emlékeztetője Több beépített érzékelővel rendelkezik a túláram és a túlmelegedés biztonságos szabályozására. Ha túllépi a határt, a Xiaomi Home alkalmazás értesítéseket küld, így gyorsan ellenőrizheti és kezelheti a felmerülő helyzeteket. Kompakt kialakítás Kis helyet foglal el Akár fali csatlakozóaljzattal, akár hosszabbító kábellel használják, a Smart Plug kis helyet foglal, így csökkenti a konnektorok ütközését. Gyors beállítás három lépéssel Könnyedén vezérelheti a Xiaomi Smart Plug 2-t (Wi-Fi) a Xiaomi Home alkalmazáson keresztül.
5 190 Ft
6 090 Ft
4 490 Ft
3 690 Ft
7 090 Ft
15 590 Ft
14 890 Ft
9 490 Ft
16 990 Ft
5 890 Ft
17 090 Ft
989 Ft
609 Ft
869 Ft
3 490 Ft
Kérjük várjon!