Kiszállítással kapcsolatos tudnivalók
A webáruházon keresztül leadott megrendelések kiszállításáért a megrendelt termékek típusától, méretétől, súlyától, darabszámától, és a szállítás helyétől függő szállítási díjat kell megfizetni a megrendelt termék(ek) teljes árán felül.

A Vásárló részére a termékek átvételekor a Futárszolgálat lehetőséget biztosít a termékek tételes ellenőrzésére.

A Vásárló átvételkor a szállítólevél aláírásával igazolja a termékek átvételét, és hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak.

A OneClick Hungary Kft. a szállítólevél aláírása után nem fogad el reklamációt mennyiségi vagy olyan minőségi hiba miatt, amely átvételkor felismerhető lett volna.

Amennyiben a Vásárló az átvételkor sérülést tapasztal a terméken, a sérülésekről jegyzőkönyv felvételét kell kérnie a futártól. Ilyen esetekben a termék visszavételét és lehetőség szerinti cseréjét a ONECLICK Hungary Kft. díjmentesen biztosítja.

Az egyértelműség kedvéért a ONECLICK rögzíti, hogy a csomagolás sérülése esetén azaz, ha a termék sértetlen - semmilyen felelősséggel nem tartozik, és ilyenkor a Vásárló nem kérheti a termék visszavételét.

Átvétel kiszállítással

Munkanapokon 9.00 óra előtt feladott rendelésedet várhatóan 1-2 munkanapon belül átadjuk kézbesítésre, ha az hiánytalanul összeállításra került.

Az átadás napján, e-mailt küldünk, hogy a következő munkanapon csomagod érkezik. Amennyiben online bankkártyával, vagy előre utalással már kifizetted a rendelés ellenértékét, akkor a levélhez fogjuk mellékelni a számlát és a garancialevelet is (spam és promóció mappák tartalmát is ellenőrizd).

Fizetésre készpénzben és egyes esetekben bankkártyával is lehetőség van, ha nem akarsz utólag fizetni, válaszd a rendelés feladása során az előre utalást vagy a bankkártyás fizetést.

A szállítás napközben történik, ezért kérjük olyan címet adj meg, ahol lehetőséged van a nap folyamán átvenni a rendelésedet.

GLS Futár
 • GLS Futár (max. 35 kg, oldalhossz 180cm, értékhatár 300.000 Ft): 1.990 Ft
 • Utánvét kezelés: 690 Ft (előre utalás és online bankkártyás fizetés esetén ingyenes)

FoxPost csomagautomata
 • GLS Futár (max. 25 kg, oldalhossz 60 x 36 x 60cm, értékhatár 300.000 Ft): 1.290 Ft
 • Utánvét kezelés: 690 Ft (előre utalás és online bankkártyás fizetés esetén ingyenes)

Túlméretes, túlsúlyos ill. több darabos küldemények szállítási díja eltérő lehet, melyet szállítás előtt egyeztetünk.

FONTOS!!!
 • Csak abban az esetben adj fel rendelést a OneClick.hu-n, ha biztos vagy benne, hogy át is veszed azt, hiszen a megrendelésed beszerzése, készletezése, számlázása, csomagolása és kiszállítása számottevő munkát jelent.
 • Árainkat csak akkor tudjuk alacsonyan tartani a számodra is, ha rendelésed tényleges vásárlási szándékot takar.
 • Az át nem vett rendelések feladói a OneClick.hu rendszeréből kizárásra kerülhetnek.
Mikor ajánljuk a futárszolgálatot?
 • Ha messzebb laksz, vagy nem szeretsz fölöslegesen utazni és lehetőséged van napközben átvenni a rendelésedet otthon vagy a munkahelyeden.
 • Ha gyorsan, biztosan és kényelmesen szeretnéd megkapni a csomagodat.
Mikor veheted át a futártól a csomagodat?
 • Átalában a rendelést követő második munkanapon, ha a rendelésedet az előző munkanapon 9.00 óráig feladtad az oldalon és a futár elér a megadott címen.
 • A csomag feladásáról e-mail-ben tájékoztatunk, a futártól szintén kapsz egy e-mailt, hogy melyik napon számíthatsz az érkezésére.
 • A kézbesítés napján már a futárszolgálattal tudsz egyeztetni az átvétel részleteivel kapcsolatban.
Hogyan fizethetsz a futárnál?

Készpénzzel és bankkártyával is, de ha szeretnéd megspórolni az utánvétkezelés díját, válaszd a rendelés során az online bankkártyás fizetést, vagy az előre utalást, így azon túl, hogy így olcsóbb, nem kell az átvétel során a fizetéssel foglalkoznod.

NE FELEDD!!!
Az átvétel során ellenőrizd, hogy a csomagoláson nem sérült, nem került-e felbontásra! Ha rendellenességet tapasztalsz, ellenőrizd a csomag tartalmát a fizetést követően! Sérült, hiányos csomag esetén vetess fel jegyzőkönyvet az átadóval és továbbítsd ügyfélszolgálatunk részére fényképeket mellékelve.

Budapest, 2023. január 1.
OneClick.hu csapata
Kérjük várjon!