Thrustmaster TCA Quadrant Boeing Edition Grey 4060219

Cikkszám: 10650676

Gyártó: THRUSTMASTER

Értékelés (0)

50 290 Ft

39 598 Ft + Áfa

Kosárba
Kiszállítási információk:
Átvétel várható időpontja: 2024-07-09
csatolófelület: USB, Platform: PC/XBOX ONE/X/S
Tulajdonságok
Típus:
Gázkar
Platform:
PC/XBOX ONE/X/S
Csatolófelület:
USB

Akár egy álom
A TCA Quadrant Boeing Edition egy légiközlekedési rendszer, amelyet a Boeing és az Xbox is hivatalosan engedélyezett Xbox One és Xbox Series X|S számára. PC-vel is kompatibilis. A TCA Boeing Edition, a Thrustmaster új zászlóshajója polgári repülési termékcsaládja egy olyan termékcsalád, amely élvonalbeli új funkciókat tesz lehetővé, egy nagyon specifikus célt szem előtt tartva: a különböző vezérlések, repülési kinematika és az igazi Boeing-pilóták által tapasztalt érzések megismétlése a vezérlőknél. egy Boeing utasszállító.

Cserélhető karok
Az összes gázkar (4 tartozék) felcserélhető, ami kétkezes repülési élményt tesz lehetővé annak köszönhetően, hogy a sebességfék- és a csappantyús karokat a felhasználó által választott pozícióba lehet helyezni.

A Boeing lineáris ellenállásának valós érzete
A valódi Boeing Dreamliner gázkar szett által ihletett, így a TCA Quadrant Boeing Edition megismétli azt a tényleges ellenállási erőt, amelyet a pilóták éreznek, amikor a tolókarokat felfelé vagy lefelé mozgatják.

Boeing robotpilóta
A TCA Quadrant Boeing Edition az ikonikus Boeing robotpilóta funkciót tartalmazza a repülőgép magasságának, sebességének és irányának valósághű szabályozásához. Ennek a forgógombnak a kialakítását és működését is az igazi Boeing Dreamliner gázkar negyed ihlette.

Mágneses technológia
A TCA Quadrant Boeing Edition szabadalmaztatott H.E.A.R.T mágneses technológiát tartalmaz a sebészeti precizitás érdekében (16 bites felbontás) a gázkar-kvadráns mind a 3 tengelyén.



 


Termékajánló
23 590 Ft
85 890 Ft
53 690 Ft
38 890 Ft
38 090 Ft
50 290 Ft
46 490 Ft
17 390 Ft
Vélemények, Értékelések
Még nem érkezett értékelés!
Kérjük várjon!