Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition Gázkar Black/Blue 2960840

Cikkszám: 10643026

Gyártó: THRUSTMASTER

Értékelés (0)

38 890 Ft

30 622 Ft + Áfa

Kosárba
Kiszállítási információk:
Átvétel várható időpontja: 2024-07-09
csatolófelület: USB, Platform: PC
Tulajdonságok
Típus:
Gázkar
Platform:
PC
Csatolófelület:
USB

Ikonikus Airbus kezelőrendszer
A TCA Quadrant Airbus Edition 8 ergonómikus fizikai műveletgombokat tartalmaz (plussz 8 virtuális gombot a tolókaron, így összesen 16 gomb található rajta), amelyek az Airbus utasszállító vezérlőjének másolata (A320neo típus). Élvezze a valósághű érzetet, amikor a fojtószelep negyed gombjait, reteszeit és egyéb kezelőszerveit használja - akár egy igazi repülőgép-kapitány.

Kettős nyomókar
A TCA Quadrant Airbus Edition két különálló tolókarral rendelkezik, amelyeket az utasszállítón talált valódi megfelelőik ihlettek. A négymotoros (Airbus A380 típusú) repülőgépek még valósághűbb használatához két fojtószelep-negyed összekapcsolható(a további fojtószelep-negyed külön megvásárolható), így kettő helyett négy tolókarhoz férhet hozzá!

Univerzális noymásirányító
A TCA Quadrant Airbus Edition beépített tolóerő-visszaváltó mechanizmussal rendelkezik, amely teljesen működőképes utasszállító repülőgépeken, könnyű repülőgépeken és szállító repülőgépeken.

Mágneses technológia
Az érintésmentes H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) rendszer potenciométerek nélkül korlátlan élettartamot biztosít a fojtószelep kvadránsának, és optimális pontosságot biztosít a repülés során.

Bármilyen típusú repülőjármű irányítása
A lépcsős üzemmódot az Airbus repülőgépeken található megfelelője ihlette, ikonikus reteszekkel.A mechanikus választókkal letilthatja a reteszeket és a tolóerő irányváltókat (a lineáris tengely módra váltáshoz), bármilyen típusú repülőgép rugalmas vezetéséhez.

Airbus TCA Aviation ökoszisztéma
Az Airbus TCA (Thrustmaster Civil Aviation) ökoszisztéma számos opcionális kiegészítőt kínál, így jobban elmerülhet a játékokban. Tekintse meg a TCA Sidestick Airbus Edition-t, a TCA Quadrant Add-On Airbus Edition-t, a TM Flying Clamp-et és a híres TFRP kormányrendszert (mindegyik külön vásárolható meg) a lélegzetelállító repülésekhez.



 


Termékajánló
23 590 Ft
85 890 Ft
53 690 Ft
38 890 Ft
38 090 Ft
50 290 Ft
46 490 Ft
17 390 Ft
Vélemények, Értékelések
Még nem érkezett értékelés!
Kérjük várjon!