Thrustmaster TCA Quadrant Add-On Airbus Edition 2960853

Cikkszám: 10649271

Gyártó: THRUSTMASTER

Értékelés (0)

38 090 Ft

29 992 Ft + Áfa

Kosárba
Kiszállítási információk:
Átvétel várható időpontja: 2024-07-09
csatolófelület: USB, Platform: PC
Tulajdonságok
Típus:
Gázkar
Platform:
PC
Csatolófelület:
USB

15 ikonikus funkció, amit az Airbus ihletett
A TCA Quadrant Add-On Airbus Edition szuperélethű és magával ragadó játékélményt tesz lehetővé 15 funkciójával, beleértve a valósághű gombokat és rögzítőket, amelyeket kifejezetten a megközelítési és leszállási szekvenciák lenyűgöző vezérlésére terveztek.

Fékezés management
A különböző, pontos emelést igénylő manőverek optimális irányításához, beleértve a süllyedési és leszállási fázisokat is, a sebességfék-karral figyelemreméltó pontossággal javíthatja repülőgépe légellenállás-szabályozását, és így csökkentheti a repülési sebességet.

Szárny szint
Az emelési együttható alacsony sebességnél történő növelése érdekében rendkívül fontos a szárnyak kezelése a repülőgép elakadásának elkerülése érdekében. Állítsa be repülési sebességét a legjobb pozicionálás érdekében, a biztonságos repülés érdekében minden körülmények között.

Futófüveg kar
A repülőgép futóműve klasszikus, legendás és nélkülözhetetlen eszköz a felszállás utáni eljárások megfelelő irányításához, valamint a leszállásnál. Ezzel az intuitív vezérléssel értékes időt takaríthat meg, és lehetővé teszi, hogy az ellenőrzőlistán szereplő egyéb feladatokra összpontosítson.

Rögzítőfék funkció
A kereskedelmi repülőgépek rögzítőféket használnak, ha a földi személyzet tagjai nem tudják elhelyezni az ékeket. Vihar idején, vagy amikor a földi személyzet nem léphet fel a repülőtéri rámpán, a TCA Quadrant Add-On Airbus Edition-be épített rögzítőfék megkönnyíti a megállási és parkolási manőverek elvégzését.

Airbus TCA Aviation ökoszisztéma
Az Airbus TCA (Thrustmaster Civil Aviation) ökoszisztéma számos opcionális kiegészítőt kínál, így jobban elmerülhet a játékokban. Tekintse meg a TCA Sidestick Airbus Edition-t, a TCA Quadrant Add-On Airbus Edition-t, a TM Flying Clamp-et és a híres TFRP kormányrendszert (mindegyik külön vásárolható meg) a lélegzetelállító repülésekhez.


 


Termékajánló
23 590 Ft
85 890 Ft
53 690 Ft
38 890 Ft
38 090 Ft
50 290 Ft
46 490 Ft
17 390 Ft
Vélemények, Értékelések
Még nem érkezett értékelés!
Kérjük várjon!