HP Color LaserJet Enterprise M554dn Lézernyomtató 7ZU81A#B19

Cikkszám: 10644147

Gyártó: HP

Értékelés (0)

246 690 Ft

194 244 Ft + Áfa

Kosárba
Kiszállítási információk:
Átvétel várható időpontja: 2024-07-09
Bluetooth: Nem, CD/DVD nyomtatás: Nem, Duplex nyomtatás: Igen, Felbontás: 1200x1200 dpi, Kártyaolvasó: Nem, LAN: Igen, Maximum nyomtatási sebesség: 33 lap/perc, Maximum papírformátum: A4, NFC: Nem, Nyomtatási technológia: Lézer, Párhuzamos port: Nem, Patronok-tonerek: 221A; 221X, Soros port: Nem, Színes nyomtatás: Igen, USB port: Igen, WiFi Direct: Nem, Wifi: Nem
Tulajdonságok
Nyomtatási technológia:
Lézer
Színes nyomtatás:
Igen
Maximum nyomtatási sebesség:
33 lap/perc
Felbontás:
1200x1200 dpi
Maximum papírformátum:
A4
USB port:
Igen
Párhuzamos port:
Nem
LAN:
Igen
Duplex nyomtatás:
Igen
CD/DVD nyomtatás:
Nem
Patronok-tonerek:
221A; 221X
WiFi:
Nem
Soros port:
Nem
Bluetooth:
Nem
Kártyaolvasó:
Nem
NFC:
Nem
WiFi Direct:
Nem

Ez a nyomtató dinamikus biztonságot alkalmaz, amely firmware-frissítések által időről időre frissülhet. A nyomtató rendeltetésszerűen kizárólag eredeti HP chippel rendelkező kazettákkal használható. A nem HP chippel rendelkező kazetták nem biztos, hogy működnek, illetve működés közben leállhatnak.


Jellemzők

A HP legbiztonságosabb nyomtatási megoldása

    A bekapcsoláskor a rendszer automatikusan ellenőrzi a működési kódot (BIOS), és probléma esetén önállóan javítja a hibát.

    Common Criteria tanúsítvánnyal rendelkezik, így folyamatosan figyeli a memóriatevékenységeket a támadások valós időben történő észlelése és megakadályozása érdekében.

    Indításkor a rendszer automatikusan ellenőrzi a belső vezérlőprogramot, így meggyőződhet arról, hogy az a HP által aláírt eredeti kód.

    Emellett vizsgálja a nyomtató kimenő hálózati kapcsolatait a gyanús kérések és a kártevők kiszűrése érdekében.

    A beépített HP Trusted Platform Module használatával biztosíthatja a nyomtatón tárolt adatok, például a kulcsok, jelszavak, tanúsítványok és egyebek védelmét.

Egyszerű használat, könnyű kezelhetőség

    A HP FutureSmart firmware frissíthető a legújabb funkciókkal, hogy még sok éven át optimalizálhassa befektetését.

    A HP Web Jetadmin segítségével központosíthatja a nyomtatási környezetet, és növelheti üzleti hatékonyságát.

    Az egységes felhasználói élmény és az intuitív, táblagépszerű ikonok révén könnyedén engedélyezhet munkafolyamatokat a teljes gépparkra vonatkozóan.

    Ez a technológia a papírtípusnak megfelelően, automatikusan állítja be a nyomtatási módot, így egyenletes, kiváló minőségű eredményekre számíthat.

    Kevesebb várakozás. A percenként akár 33 oldalas nyomtatási sebességgel növelheti a termelékenységet.

Továbbfejlesztett termelékenység a munkacsoportok támogatásához

    Megadhatja a munkacsoportoknak mindazt, amire a sikerhez szükségük van. Több száz, a HP és külső felek által fejlesztett megoldás közül válogathat, hogy azokat telepítse, amelyekre a csapatának szüksége van.

    A beépített Ethernet és az opcionális vezeték nélküli hálózat használatával egyszerűen férhet hozzá a forrásokhoz, amelyeket könnyedén kinyomtathat és megoszthat.

    Közvetlenül a 6,9 cm-es (2,7 hüvelykes) színes kijelzőről nyomtathat.

    Az opcionális papírtálcával további 1200 oldalas kapacitást érhet el, így kevesebb időt kell szánnia a papír betöltésére.

A fenntarthatóság okos üzleti stratégia

    Már gyárilag úgy van beállítva, hogy minél kevesebb papírt használjon. A kétoldalas nyomtatás az automatikus megtakarításhoz alapértelmezetten beállított mód.

    Ne pazarolja a papírt és a tonert: csak a legszükségesebb feladatokat nyomtassa ki a HP Roam for Business használatával.

    A HP automatikus be- és kikapcsolási technológiája használatával intelligens módon takaríthat meg energiát, hiszen nem kell többet használnia a szükségesnél.

    Csökkentheti ökológiai lábnyomát. Kazettáit a HP Planet Partners program keretében egyszerűen és díjmentesen újrahasznosíthatja.


 


Termékajánló
49 990 Ft
83 190 Ft
224 690 Ft
94 790 Ft
80 390 Ft
354 490 Ft
246 690 Ft
154 390 Ft
Vélemények, Értékelések
Még nem érkezett értékelés!
Kérjük várjon!