Evolveo Easyphone EP-500 Red SGM EP-500-RD

Cikkszám: 10632657

Gyártó: EVOLVEO

Értékelés (0)

14 890 Ft

11 724 Ft + Áfa

Kosárba
Kiszállítási információk:
Átvétel várható időpontja: 2024-09-11
Angol nyelv: Nem, Bluetooth: Igen, Dual SIM: Nem, Hálózati technológia: 2G, Kijelző átmérője: 1,8 ", Magyar nyelv: Igen, Memóriakártya típusa: MicroSDHC, NFC: Nem
Tulajdonságok
Típus:
hagyományos
Kijelző átmérője:
1,8 "
Memóriakártya típusa:
MicroSDHC
Hálózati technológia:
2G
Dual SIM:
Nem
Bluetooth:
Igen
NFC:
Nem
Magyar nyelv:
Igen
Angol nyelv:
Nem

Egyszerű kezelés

Az EVOLVEO EasyPhone mobiltelefon kezelése a lehető legnagyobb mértékben le lett egyszerűsítve, mint például a nagy számokkal és betűkkel ellátott billentyűzet, továbbá a könnyen olvasható színes kijelző. A billentyűk egyesével el vannak választva, amellyel tovább egyszerűsödik a készülék kezelése. A készülék hátlapján található egy SOS gomb, amely megnyomása után a telefon automatikusan tárcsázza az előre elmentett számot, illetve részüzenetet is képes küldeni.

Asztali töltő

A telefonhoz tartozik a praktikus asztali töltő, melynek segítségével egyszerűen tölthető a készülék, elég megfelelően a töltőbe állítani a készüléket, és a töltés automatikusan megkezdődik.

FM rádió

A készülék rendelkezik egy beépített antennával is, ennek köszönhetően akár rádiót is hallgathat. A rádióállomásokat automatikusan behangolja, a hang pedig a minőségi hangszórón keresztül jut el a felhasználóhoz. Ezek a funkciók mind a telefon kényelmes használatát teszik lehetővé.

Fényforrás

Apraktikus fényforrást akár a készülék kikapcsolt állapotában is használhatja. A fényforrás ki- és bekapcsolását egy, a telefon oldalán található, különálló gombbal lehet megtenni.

Memóriakártya

A telefon támogatja a microSDHC memóriakártyán tárolt zenék lejátszását. A kiválasztott hangfájlt akár csengőhangként, új bejövő üzenet jelzéseként, vagy akár ébresztőként is használhatja.




 


Adattörlő kód - tájékoztató
Termékajánló
321 590 Ft
206 490 Ft
36 090 Ft
14 890 Ft
16 790 Ft
28 290 Ft
15 090 Ft
16 890 Ft
Vélemények, Értékelések
Még nem érkezett értékelés!
Kérjük várjon!