Cremesso Leggero 16 db kávékapszula

Cikkszám: 10203331

Gyártó: CREMESSO

Értékelés (0)

3 090 Ft

2 433 Ft + Áfa

Kosárba
Kiszállítási információk:
Átvétel várható időpontja: 2024-09-23
Cremesso Leggero 16 db kávékapszula
Tulajdonságok
Kávé típusa:
Kapszula
Típus:
Kávékapszula
SZÁRMAZÁSI HELY
A Leggero kávé robusta kávészemei Kelet-Afrika területein teremnek. A táj földrajzi elhelyezkedésének karakterisztikájából ered a termék enyhe savassága. A keverék közép- és dél-amerikai arabica kávészemekkel válik igazi hosszú kávé alapanyaggá.

PÖRKÖLÉS
A Leggero Lungo kávé közepes pörkölésű, különlegesen lágy aromájú kávé, amelyet kevésbé finomra őrölünk. Így lesz teljes az aromája.

AROMA
Enyhe mogyorós utóíz és az igazi hosszú kávé aromájához illő finom savasság jellemzi a Cremesso Leggero Lungo kávékeverékét.

Típus: Kávékapszula
Mennyiség: 16 db/doboz
Intenzitás: 5/1
Kompatibilitás: Cremesso

 


Termékajánló
Termékinformációk: - Enyhén fűszeres karakter - Rendkívül telt és intenzív íz - Az Ön Cafissimo készülékhez ajánljuk - Ízintenzitás: 4 - Tartalom: 10 db, egyenként 7,8 g-os kapszula Adja át magát a különösen intenzív kávéaroma nyújtotta kényeztető pillanatoknak. Az új Caffe Intense intenzív ízzel egészíti ki az eddigi sokszínű termékkínálatot. Az új keverék egyedülállóan telt ízt kölcsönöz a kávénak. A Tchibo egyedi pörkölése révén finomított, 100% természetesen lágy Tchibo Arabica kávébabból. Elkészítés: Caffe Intense a Cafissimo kapszulás kávéfőző rendszerhez. Minden egyes kapszula pontosan kiadagolt, finomra őrölt, egy csésze ízletes Caffé kräftig kávéhoz való mennyiséget tartalmaz. Egyszerűen csak a Tchibo Cafissimo készülékbe kell helyezni – egy gombnyomás és máris kész a kávé. Légmentesen zárt kapszulák: Az aromazárt kapszuláknak köszönhetően minden egyes csésze kiváló minőségű kávét garantál fogyasztójának. Míg más rendszerek esetén a frissen őrölt kávé mintegy 1.000 aroma-összetevője gyorsan elillan, a Tchibo Cafissimo légmentesen zárt kapszulái megőrzik a kávé csodálatos aromáját, mely így kizárólag a főzési folyamat során bontakozhat ki. A kapszulák előnyös tulajdonságainak rövid áttekintése: - Gyors és tiszta elkészítés - Friss aroma a légmentes csomagolásnak köszönhetően - Tökéletes gőznyomás a Caffe Intense-hez (alacsony nyomás = kék kávékapszula = kék színnel jelölt gomb) - Gondosan kiadagolt porciók - Felhasználásra kész kiszerelés - Minőség & felelősség: - 100 % Tchibo Arabica: A Caffe Intense-hez kizárólag a legkiválóbb felföldi Arabica kávéfajtákat válogatjuk össze, melyek a kiválasztott földrajzi helyen lassabban érnek, ezáltal pedig több idő jut a semmihez sem foghatóan sokféle, több mint 800 aroma kifejlődésére. Ezek közül a felföldi Arabica kávébabok közül csak a legjobbakat használjuk fel: az érett, nagy és kifogástalan kávészemeket.
1 390 Ft
1 590 Ft
1 590 Ft
4 790 Ft
Vélemények, Értékelések
Még nem érkezett értékelés!
Kérjük várjon!